boeken

Eerste kleuterklas

Anna viert carnaval

Vandaag is het carnaval. Anna is verkleed als clown. Samen met papa gaat ze naar het carnavalsfeest. Daar ziet ze een mooie optocht. Iedereen heeft veel plezier. Feest jij met Anna mee?

Materiaal:

  • Laptop/computer

Dottie’s eieren

Dottie de kip is blij en trots. Voor de eerste keer heeft ze eieren gelegd. Ze vindt dat alle dieren moeten komen kijken. Maar niemand heeft tijd… Dan komt er een grote verrassing!

Materiaal:

  • Laptop/computer

Karel in de lente

Peuter Karel ontdekt hoe de natuur weer tot leven komt in de lente. Wat is het fijn om op zo’n mooie lentedag buiten in de tuin te spelen!

Materiaal:

  • Laptop/computer

Anna op de boerderij

Op de boerderij van boer Karel zijn er veel dieren. Er loopt een hondje, een poes, kippen en konijntjes. Boerin Siska vertelt Anna en Leon alles over de varkens. En boer Karel laat hun zien hoe hij de koeien melkt. Anna en Leon mogen zelfs een ritje maken op het paard!

Materiaal:

  • Laptop/computer

Belle beer en een hart voor mama

Belle Beer wil iets knutselen voor mama. Een hart. Een mooi rood hart wil ze schilderen met rode verf. Maar dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Belle worstelt met het grote blad papier, de kwast en de verf. Ze is verdrietig wanneer het niet gaat zoals ze wil. Maar mama weet de oplossing.

Materiaal:

  • Laptop/computer

Rupsje nooit genoeg

Rupsje Nooitgenoeg kruipt als een klein rupsje uit zijn ei. Hij heeft honger, dus begint hij met eten, maar hij blijft daar maar mee doorgaan. Hij eet zich door allerlei eten heen, tot hij een hele grote dikke rups is. Dan bouwt hij een huisje en daar komt hij weer uit als een mooie vlinder.

Materiaal:

  • Laptop/computer

Garage gust

Gust is een vrolijke doe-het-zelver. Geen klus is te groot of te moeilijk voor hem. Gelukkig heeft hij nog wat spullen staan!

Materiaal:

  • Laptop/computer

Wiebelbillenboogie

Als mama even weg moet, kan papa op zijn heel eigen manier voor de kinderen zorgen: ze doen de gekste dingen samen en laten zich helemaal gaan!

Materiaal:

  • Laptop/computer

Copyright © 2024 - Heilig Hart & College